Geen onderdeel van een categorie

Hoe Een Wasmachine En Droger Te Verplaatsen?

Verplaats wasmachine en droger

Bent u van plan om een ​​wasmachine en droger mee te nemen op de dag dat u verhuist? We hopen dat je klaar bent om wat te tillen. In het licht van het feit dat sommige drogers en wasmachines tot 200 pond en meer wegen, raden we ten zeerste aan om experts in te huren om de verhuizing en verwijdering te beheren. Bovendien wasmachine en droger te verplaatsen meestal bepaalde veiligheidsmaatregelen (denk aan het afsluiten van gasleidingen). Daarom kan het voor de veiligheid de moeite waard zijn om een ​​professional in te huren voor het verplaatsen van een wasmachine en droger. Als het inhuren van verhuizers geen optie is, overweeg dan om een ​​paar vrienden in te huren om te helpen bij het dragen en verplaatsen van de lading. Bekijk onze suggesties en stapsgewijze instructies hieronder voor meer informatie over het veilig verhuizen van een droger en wasmachine naar een nieuwe woning.

Hoe u zich kunt voorbereiden

Het verplaatsen van grote objecten vereist planning. Zorg ervoor dat u bent uitgerust met de juiste assistentie, benodigdheden om te verhuizen en apparatuur voordat u begint met verhuizen. Wat je nodig hebt.

Zoek Assistentie

Een goed georganiseerd team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. U kunt een familielid, buur of vriend vragen om vooraf op de hoogte te zijn. Ze moeten gezond genoeg zijn om zware voorwerpen te kunnen dragen. Herinner hen eraan om comfortabel schoeisel en geschikte kleding te dragen die geschikt is voor de omstandigheden. Als u niemand kunt vinden die alleen werknemers inhuurt Professioneel verhuisbedrijf om het werk voor je te doen.

Vind de apparatuur die u nodig hebt.

Dolly trucks die zwaar zijn, zijn essentieel voor een enorm project als dit. U kunt een apparaat-dolly leasen of kopen in winkels zoals Lowe’s en Home Depot. Professionele verhuisbedrijven voor het verhuizen van vrachtwagens, zoals Budget of U-Haul, bieden verhuiswagens en spanbanden aan om te huren.

Hoe de droger te reinigen

De droger is een stuk gemakkelijker te wassen in vergelijking met de wasmachine. Om de droger schoon te maken, verwijdert u de pluizenlade. Gebruik een borstel om eventuele pluisjes die erin vastzitten te verwijderen.

Hoe u een schone wasmachine krijgt Het

schoonmaken van uw wasmachine is vrij eenvoudig en essentieel. Overweeg om deze schoonmaak minimaal één keer per maand te doen. Als u een regelmatige gebruiker bent, en misschien een paar per jaar, moet u overwegen dit te doen. Door het te onderhouden, gaat het langer mee. Bovendien kunt u stinkende geuren verwijderen die het gevolg zijn van een ophoping van zeep en wasverzachter. Bovendien zorgt het ervoor dat je een wasbeurt van hogere kwaliteit krijgt.

Maak gebruik van het juiste gereedschap en wees veilig

Wat u ook gebruikt met uw apparaten, zorg ervoor dat u het juiste gereedschap gebruikt. Het is belangrijk om deuren te beveiligen door ze met tape aan de zijkanten vast te zetten of door de hele unit in rekfolie te wikkelen. U kunt ook blisterverpakkingen gebruiken. Gebruik een tang met de juiste maat, sleutels en schroevendraaiers om beschadiging van bouten en schroeven te voorkomen. Je hebt ook bewegende riemen en een dolly nodig om het item veilig te verplaatsen en op te tillen. Daarnaast moet je jezelf goed beschermen met rubberen of leren handschoenen. Ze zorgen ervoor dat uw huid veilig is en helpen gladde situaties tijdens het bewegen te voorkomen.

Reinig uw wasmachine van buiten en maak de binnenkant volledig schoon De

meest efficiënte methode om uw apparaat schoon te maken, is door een schone was in de warmste stand uit te voeren. Vervang het gewone wasmiddel en poeder door een reinigingsmiddel zoals witte azijn of bleekmiddel. Dit garandeert een grondige reiniging. Nadat de cyclus is voltooid, sluit u het luik en laat u uw machine minimaal 24 uur aan de lucht drogen.

Manoeuvreer uw machine op een karretje

Nadat uw bouten vastzitten U bent nu in de positie om uw wasmachine te verplaatsen. Het is een goed idee om de machine snel af te vegen voordat u een beschermende verpakking aanbrengt. In het geval dat u professionele wasmachineverhuizers gebruikt, hebben zij de juiste verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo niet, dan zou noppenfolie moeten werken. Als je van plan bent de wasmachine te verhuizen, zoals bij alle grote apparaten, is het ten zeerste aan te raden om deel uit te maken van een team. Als u van plan bent te verhuizen zonder professionele groep verhuizers, zorg dan dat u een buddy of verhuishulp heeft om u te helpen bij uw verhuizing. Als je klaar bent, begin je door hem van je muur af te halen. Zodra je genoeg ruimte hebt om dit te doen, kantel je de wasmachine langzaam naar achteren totdat je je trolley eronder kunt plaatsen. Als u klaar bent, zet u de machine vast om extra veiligheid te bieden tijdens de trektocht naar uw voertuig om te verplaatsen.

Hoe laat je een wasmachine leeglopen om te verhuizen

Voer dan een wasbeurt met alleen water door je machine om eventueel opgehoopt wasmiddel te verwijderen. Nadat deze spoeling is voltooid, laat u uw machine minimaal 24 uur drogen. Zoek de kleppen aan de achterkant van de wasmachine en sluit het water af. Nadat het water is afgesloten, kunt u de slangen loskoppelen die het apparaat met de muur verbinden. Om eventueel achtergebleven water in de wasmachine te verwijderen, moet u de machine een beetje kantelen en vervolgens het resterende water in de emmer verwijderen.

Maak de wasmachine en droger gereed voor verhuizing

Om te voorkomen dat de droger en wasmachine tijdens het verhuizen beschadigd raken en om te voorkomen dat de deur opengaat, is het raadzaam om verhuisdekens aan de buitenkant van de droger en wasmachine te leggen en de machine met plasticfolie. Breng tape aan op de wrap om te voorkomen dat deze tijdens het proces verschuift. Dit helpt ook om kabels of leidingen op een veilige afstand en uit de buurt te houden.

Conclusie

Als je droger en wasmachine gestapeld zijn en je ze moet verplaatsen. Er zijn een aantal dingen waar je voor moet zorgen. Verwijder eerst de watertoevoer en elektriciteitsleidingen. Vervolgens kunt u gebruik maken van een dolly om de droger te verplaatsen. Zorg ervoor dat u de deur aan de droger bevestigt, zodat deze niet wordt geopend tijdens het verplaatsen. U kunt ook een dolly gebruiken om de wasmachine te verplaatsen. Zorg ervoor dat u het deksel op de wasmachine bevestigt, zodat deze niet kan openen tijdens het verplaatsen. Maak een back-up van uw gegevens, zonder batterijen en cartridges. Gebruik verpakkingsmaterialen en label de containers. Hierdoor kan uw kantoor gemakkelijk worden verplaatst. Als u zich zorgen maakt over hoe u uw elektronische apparaten moet inpakken, zorg er dan voor dat u contact opneemt met een ervaren professional in kantoorverhuizingen zoals Professional Moving Company om u te helpen. Zij kunnen u verdere suggesties en hulp geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *