#1 Pianoverhuisbedrijf

Piano Verhuisservice door heel Nederland

Bent u op zoek naar een betaalbare, veilige en betrouwbare pianoverhuisservice? Professional Moving Company staat voor u klaar.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Piano Verhuizen Professional Moving Company 1

Uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie verplaatsen

Piano verhuizen is iets wat Professional Moving Company al jaren doet. We kunnen elk type piano verhuizen van de meest compacte console tot het grootste vleugelconcert.

Ervaren verhuizers bepalen de meest effectieve methode om uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie te verplaatsen. Zij kunnen de demontage van de piano aan.

Om te beschermen tegen eventuele schade, zal ons personeel de piano en de onderdelen afdekken in dekens die kunnen bewegen en specifieke apparatuur gebruiken om de veiligheid te garanderen.
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
0 +
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Meest ervaren studentverhuizers in heel Nederland

Een piano weegt 150 tot 350 kilogram. Wat kunnen we doen om schade aan het instrument of schade aan uw woning bij het verplaatsen te voorkomen?

Dit kunnen we doen door vloerpads op de vloer te leggen. Het team van experts heeft jarenlange ervaring en heeft dit in specifieke materialen gestoken. Het verplaatsen van de vleugel is anders dan het verplaatsen van de normale piano. Het vereist speciale apparatuur om een ​​veilige en zekere verplaatsing te garanderen.

Ook als het instrument vanaf de bovenkant van de vloer moet bewegen, is dat voor ons geen probleem. We hebben liften en kranen die beschikbaar zijn.
Piano Verhuizen Professional Moving Company 3

ONTVANG VANDAAG EEN OFFERTE

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
Piano Verhuizen Professional Moving Company 5

Uitrusting van topkwaliteit en bekwame professionele verhuizers

Als je een instrument zoals een piano bezit, heb je waarschijnlijk gekeken naar de beste manier om het instrument in huis te halen. In deze situatie dat er een buitenlift of andere voorziening nodig is om uw piano veilig te vervoeren, kan Professional Moving Company dit voor u regelen.

Uw piano wordt veilig verplaatst dankzij het gebruik van hoogwaardige apparatuur en bekwame professionals, maar om uw reis in alle rust te beginnen, het volume van uw meubels te berekenen, de gewenste verhuisdatum te selecteren en uw verhuizing te bevestigen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

[brb_collection id=”19520″]