#1 montage/demontage service

Montage/Demontage Service door heel Nederland

Een van de moeilijkste onderdelen van elke verhuizing is montage/demontage. Ons team voert deze service met volledige veiligheid en zorg uit.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

We Can Disassemble/Assemble Anything You Own​

We kunnen alles wat u bezit demonteren/monteren!

Bij Professional Moving Company kunnen we alles wat u bezit demonteren/monteren. Het omvat alles, van boekenkasten tot bedframes en bureaus, evenals terrasmeubilair. Dit zorgt ervoor dat alles wat u bezit door deuren en in de vrachtwagen kan.

Het is niet nodig om dingen zelf te demonteren. We zorgen voor alle benodigde gereedschappen om items uit elkaar te halen. With onze inpakservice, wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt verwerkt zodat het niet beschadigd tijdens het transport
.

Er zijn Professional Moving Company beschikbaar om u te helpen bij uw verhuizing. Ze zijn bekwaam in verschillende methoden om u te helpen niet alleen grote meubels uit elkaar te halen, maar ook om de betrouwbare packing services you require.

Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
0 +
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Richt je nieuwe plek precies zo in als je wilt

Nadat we bij uw nieuwe woning zijn aangekomen, zal ons Professional Moving Company de leiding hebben over het nemen van alles. Vertel ons waar alles zich bevindt, zodat we er zeker van zijn dat het weer in elkaar wordt gezet in de ruimte waar het zal worden bewaard. Zo kunt u om uw nieuwe woning precies zo in te richten als u wilt voordat u vertrekt.

Als u iets bezit dat te groot is voor uw ruimte of het niet onmiddellijk nodig heeft, bieden wij zowel een oplossing voor de lange als de korte termijn voor opslag. Wij vinden de perfecte opbergoplossing voor u in de buurt van uw woonplaats. Het maakt het gemakkelijk voor u om alles wat u wenst te bewaren zonder het in uw ruimte te hoeven persen, waardoor het veel opbergruimte in beslag neemt.

Set-up Your New Place Exactly As You'd Like It

Book your move directly online

Use our moving tool to get an immediate & free moving estimate without any obligations. If the quote suits you, you can immediately confirm it, in a hassle-free process

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
Schedule Your Furniture Assembly/Disassembly Today​

Plan uw meubelmontage/demontage vandaag nog

We zijn hier om u te helpen bij elke stap van het proces. Als u uw huis en kantoor verhuist, moet u geen zaken doen met een verhuisbedrijf. In plaats daarvan moet u ervoor zorgen dat alle meubels bij elke stap van het proces worden verzorgd.

We zijn hier om u te helpen bij het demonteren en monteren van alles in uw huis. Hiermee kunt u alles verplaatsen, ongeacht hoe groot het is. Als het ooit in de ruimte past, zullen we een manier vinden om het eruit te krijgen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

[brb_collection id=”19520″]