#1 Expat Verhuisbedrijf

Expat Verhuisservice door heel Nederland

Verzorgen van bedrijfs- en personeelsverhuizingen door heel Nederland. Wij bieden deskundige verhuisbegeleiding van begin tot eind. Wij helpen u voor, tijdens en zelfs na uw verhuizing.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Dienstenaanbod voor zowel individuele als zakelijke verhuizingen

U overweegt naar Nederland te verhuizen. Het kan zijn dat je een aanbod hebt gekregen voor een baan die je niet kunt weigeren, maar waarvoor je wel je huis moet verlaten en naar Nederland moet verhuizen. Verhuisdiensten van topkwaliteit zijn cruciaal wanneer u naar Nederland verhuist om te werken. Wij bieden een scala aan diensten voor zowel individuele als zakelijke verhuizingen door heel Nederland.

Heeft u verhuishulp nodig voor uw bedrijf of uw werknemer (en de gezinnen van hun werknemers) gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag of een andere grote stad of dorp in Nederland? Neem contact op met ons deskundige verhuisteam!
0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Verzorg elk verhuisverzoek zorgvuldig

Wij zorgen ervoor dat u de juiste verwachtingen definieert voordat het verhuisproces begint, want zowel u als uw medewerkers weten wat u kunt verwachten. Wij bieden u de begeleiding die u nodig heeft tijdens het hele proces.

Elke verhuisaanvraag behandelen wij zorgvuldig, helder en transparant en met onze eigen persoonlijke werkwijze. Onze diensten voor verhuizingen variëren van het verhuizen van uw spullen, hulp bij aanvragen voor immigratie en gemeentelijke registratie, tot het openen van een rekening bij een Nederlandse bankrekening, een 30% belastingregeling, nutsvoorzieningen en nog veel meer!

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 

We blijven u helpen, zelfs na uw succesvolle landing

Hoewel al deze aspecten essentieel zijn, zijn het de alledaagse factoren die bijdragen aan een succesvolle verhuizing. Wij zijn ons hiervan bewust en daarom stopt onze dienstverlening niet bij het overhandigen van de sleutels van uw nieuwe huis aan de nieuwe eigenaar. Ons Aftercare-programma is erop gericht om het integratieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kunnen u helpen de meest geschikte school voor uw kind te vinden, evenals de meest gerenommeerde lokale restaurants of het beste fitnesscentrum voor uw behoeften! Ook na uw succesvolle landing blijven wij u bijstaan. Het is onze overtuiging dat het cruciaal is om je eigen te zijn in de nieuwe omgeving, daarom zijn we hier voor alle hulp die je nodig hebt!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
258 reviews on
Juliënne Beijer
Juliënne Beijer
2022-07-29
Verified
Tim en Majd waren top! Super goede professionele verhuizers die onze spullen en ook onze piano heel goed hebben verhuisd. Aanrader
Read more
floris feitz
floris feitz
2022-07-26
Verified
Taim en Hatum hebben ons geholpen met de verhuizing. Hardwerkende mannen, alles verliep perfect! Onwijs klantvriendelijk, alles verpakt en super snel.
Read more
Christelle Lubbe
Christelle Lubbe
2022-07-25
Verified
Wiesha and Daeron were the movers who helped me. They were incredibly quick about emptying to room and even went above and beyond to disassemble and reassemble some of my furniture. They brought their own tools, large blankets and plastic coverings to protect all of my things. All in all I think it took less than 3 hours. I would recommend their services to everyone who wants a stress free move!
Read more
Saadet Senturk
Saadet Senturk
2022-07-23
Verified
De verhuizing met Wiesha en Dairon ging echt top! Alles keurig ingepakt, gestapeld, verhuisd en naar boven gebracht. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Read more
Jolande Arno
Jolande Arno
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis weten wat ze moeten doen, werken efficiënt, netjes en zijn vriendelijk! Van harte aanbevolen!
Read more
A K
A K
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis zijn TOPPERS. Wat een fijne heren zijn dit. Sociaal, netjes, correct, beleefd en klantvriendelijk! De klus is snel en netjes geklaard. Heerlijk om je spullen door deze heren te laten verhuizen…Echt een aanrader.
Read more
Pauline Jongmans
Pauline Jongmans
2022-07-18
Verified
Super ervaring. Er moest een loodzware bank naar ons dakterras. Hij kon niet via de trap. Echt een onmogelijke situatie. Het lukte niet op een standaard manier, maar ze gaven niet op. Met een slimme oplossing en goed verpakken kwam de bank zonder schade boven. Ontzettend blij met dit bedrijf!
Read more
Morena van der duin
Morena van der duin
2022-07-16
Verified
De verhuizing was super geregeld! Alles ging heel soepel en snel.
Read more