#1 Expat Verhuisbedrijf

Expat Verhuisservice door heel Nederland

Verzorgen van bedrijfs- en personeelsverhuizingen door heel Nederland. Wij bieden deskundige verhuisbegeleiding van begin tot eind. Wij helpen u voor, tijdens en zelfs na uw verhuizing.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Dienstenaanbod voor zowel individuele als zakelijke verhuizingen

U overweegt naar Nederland te verhuizen. Het kan zijn dat je een aanbod hebt gekregen voor een baan die je niet kunt weigeren, maar waarvoor je wel je huis moet verlaten en naar Nederland moet verhuizen. Verhuisdiensten van topkwaliteit zijn cruciaal wanneer u naar Nederland verhuist om te werken. Wij bieden een scala aan diensten voor zowel individuele als zakelijke verhuizingen door heel Nederland.

Heeft u verhuishulp nodig voor uw bedrijf of uw werknemer (en de gezinnen van hun werknemers) gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag of een andere grote stad of dorp in Nederland? Neem contact op met ons deskundige verhuisteam!
0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Verzorg elk verhuisverzoek zorgvuldig

Wij zorgen ervoor dat u de juiste verwachtingen definieert voordat het verhuisproces begint, want zowel u als uw medewerkers weten wat u kunt verwachten. Wij bieden u de begeleiding die u nodig heeft tijdens het hele proces.

Elke verhuisaanvraag behandelen wij zorgvuldig, helder en transparant en met onze eigen persoonlijke werkwijze. Onze diensten voor verhuizingen variëren van het verhuizen van uw spullen, hulp bij aanvragen voor immigratie en gemeentelijke registratie, tot het openen van een rekening bij een Nederlandse bankrekening, een 30% belastingregeling, nutsvoorzieningen en nog veel meer!

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 

We blijven u helpen, zelfs na uw succesvolle landing

Hoewel al deze aspecten essentieel zijn, zijn het de alledaagse factoren die bijdragen aan een succesvolle verhuizing. Wij zijn ons hiervan bewust en daarom stopt onze dienstverlening niet bij het overhandigen van de sleutels van uw nieuwe huis aan de nieuwe eigenaar. Ons Aftercare-programma is erop gericht om het integratieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kunnen u helpen de meest geschikte school voor uw kind te vinden, evenals de meest gerenommeerde lokale restaurants of het beste fitnesscentrum voor uw behoeften! Ook na uw succesvolle landing blijven wij u bijstaan. Het is onze overtuiging dat het cruciaal is om je eigen te zijn in de nieuwe omgeving, daarom zijn we hier voor alle hulp die je nodig hebt!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
274 reviews on
Jeremiah Ogbomo
Jeremiah Ogbomo
2022-12-21
Amazing service and quick.
Anneke de Vries
Anneke de Vries
2022-12-21
Great service!
Ruihan Zhang
Ruihan Zhang
2022-10-30
The service is good and the staffs are friendly. It saves me a lot time from moving!
Anne Murphy
Anne Murphy
2022-10-29
Taim and Alvez did a really great job – arrived right on time, were very efficient, job completed quickly.
Sophie Throsby
Sophie Throsby
2022-10-26
Taim and Alves were so lovely and accommodating! Would definitely recommend! Thank you guys!
Tristan Cozens
Tristan Cozens
2022-10-25
Moved house in Scheveningen with Elvis and Tim. They were fantastic: very efficient, took care of all the fragile items and were very friendly.
Joel Barendregt
Joel Barendregt
2022-10-21
Wat een geweldige verhuisclub. Wij zijn geholpen door Elvis en een Syrische/Nederlandse meneer. Ze werkten enorm hard en waren erg aardig
JEsse Faber
JEsse Faber
2022-10-17
Verhuizing is goed verlopen. Snel gewerkt en zorgvuldig met de spullen omgegaan. Ik zou ze de volgende keer weer bellen. Hatim & Taem, bedankt
1038Miriam
1038Miriam
2022-10-17
Super goede ervaring met Timo en Wiesha, heel erg vriendelijk, zorgvuldig en denken super goed mee! Super soepele verhuizing dankzij Timo en Wiesha!!