#1 Studenten Verhuisbedrijf

Studenten Verhuisservice door heel Nederland

Ben je een student die wil verhuizen, huur ons dan in. We helpen studenten gemakkelijk en met onze kosteneffectieve plannen.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Verzekerd Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

A Well-known Student Moving Service Will Be The Responsible Of Taking Care Of Your Relocation

Een bekende verhuisservice voor studenten is verantwoordelijk voor uw verhuizing

Student De wereld rondreizen kan net zo ingewikkeld en uitdagend zijn
as 
private or commercial verhuist als een student verhuist van zijn woning naar de woonvoorziening van een instelling of een hostel.

Terwijl ze zich blijven concentreren op het studeren, hebben ze een bekende studentenverhuizer nodig die de verhuizing op zich neemt.
.

Dit is het punt waar Professional Moving Company van pas komt met zijn uitgebreide kennis in ervaring, kennis en professionaliteit voor studentenverhuisdiensten.

0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Meest ervaren studentverhuizers in heel Nederland

Stel dat je een niet-gegradueerde student bent die wil verhuizen naar studentenherbergen of slaapzalen of van de ene woning naar de andere, of je bent van plan om terug te gaan naar je huis tijdens de vakantie (nadat je klaar bent met je laatste cijfers). In dat geval zijn we er om je te helpen.

Je kunt er zeker van zijn dat de meest ervaren studentverhuizers van heel Nederland er alles aan zullen doen om de verhuizing gemakkelijk te laten verlopen en daarbij alle verantwoordelijkheid op zich nemen!
Most Experienced Student Movers In All Over Netherlands

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
A Smooth And Easy Student Moving Experience

Een soepele en gemakkelijke verhuiservaring voor studenten

Een belangrijke dag in ieders leven is wanneer ze naar school gaan. Afscheid nemen van mama en papa en dan voor de komende vier jaar of langer naar een nieuwe stad verhuizen, kan voor elke student een moeilijke tijd zijn. Helaas hebben we de neiging om de moeilijkheden die gepaard gaan met verhuizen te vergeten, met alle dingen die we moeten meenemen en overwegen op school.

Terwijl u uitgeput bent door de werkexamens, tests, lezingen, seminars, proefschriften, zullen wij de nodige taken op zich nemen om een ​​soepele en gemakkelijke verhuiservaring te garanderen naarmate de dag van uw verhuizing nadert!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

Professional Moving Company
5.0
Gebaseerd op 284 beoordelingen
powered by Google
Dilum NavanjanaDilum Navanjana
12:05 23 Mar 23
Received very good service. They were on time to pick up. Didn’t need my help at all to move. They picked up everything by themselves. And delivered safely. Also from the quotations I got, they were the cheapest
Marco Dalle FratteMarco Dalle Fratte
10:50 16 Feb 23
Timo and Moh were very professional, quick and efficient! Had a good time as well 🙂
lefteris karagiorgislefteris karagiorgis
18:37 06 Jan 23
Very amazing guys! They loaded pretty fast i would say. Plus the carrying went really smooth and nothing was damaged! Really recommend.
Gabriel WagnerGabriel Wagner
17:09 30 Dec 22
On time and very fast, the mover (Jaldo) was super friendly and took good care of all items. Thanks!
emmanuelle simonetemmanuelle simonet
08:01 08 Jun 22
We did a moving from Amsterdam to France with Professional Moving Company that went very well. The movers were nice and professional. The upload was very fast wit the window lift. And the company was flexible with our demands.We were pleased with the service and we do recommend them!
js_loader