#1 Senioren verhuisbedrijf

Senior Verhuisservice deurhak Nederland

Een seniorenverhuizing kan unieke uitdagingen met zich meebrengen. Speciaal opgeleide senior verhuiscoördinatoren zullen er gedurende het hele proces zijn.

100% stressvrij verhuizen

End-to-end verhuisservice, dat is volledig stressvrij

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Gemakkelijke en moeiteloze verhuisservice voor senioren

Wanneer u naar een ander huis verhuist, naar een bejaardentehuis verhuist of bij uw gezinsleden intrekt, is Professional Moving Company de beste keuze voor u. bewegen is gemakkelijk en moeiteloos.

Onze Senior Verhuisservice onderscheidt zich van andere senioren verhuisbedrijven vanwege onze toewijding om professionele, complete service te bieden tijdens het gehele verhuisproces.

Onze senior verhuizers bieden diensten die gericht zijn op waarde, en bieden klanten betaalbare oplossingen die voldoen aan uw budget en die u helpen snel te wennen aan uw nieuwe woning.
0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Wij bieden alle hulp die u nodig heeft voor seniorenverhuizingen

De coördinatie van de dienstverlening aan senioren vereist de grootste aandacht en expertise. Uiteindelijk verhuis je niet alleen je spullen; je verhuist een heel leven aan herinneringen en bezittingen waardoor je huis als thuis lijkt.

Als uw verhuisbedrijf voor senioren kunnen wij u van begin tot eind alle assistentie bieden voor een vlotte verhuizing en een vlotte start in uw nieuwe woning.
We Offer All The Assistance You Required for Senior Moving

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
We Offer All The Assistance You Required for Senior Moving

Een vertrouwde dienstverlener voor senioren in heel Nederland

Als vertrouwde dienstverlener voor senioren in heel Nederland kunnen de verhuizers van Professional Moving Company alle aspecten van verhuizen voor hun rekening nemen.
Ons team biedt persoonlijke, zorgzame hulp op basis van de vereisten van uw specifieke situatie.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
258 reviews on
Juliënne Beijer
Juliënne Beijer
2022-07-29
Verified
Tim en Majd waren top! Super goede professionele verhuizers die onze spullen en ook onze piano heel goed hebben verhuisd. Aanrader
Read more
floris feitz
floris feitz
2022-07-26
Verified
Taim en Hatum hebben ons geholpen met de verhuizing. Hardwerkende mannen, alles verliep perfect! Onwijs klantvriendelijk, alles verpakt en super snel.
Read more
Christelle Lubbe
Christelle Lubbe
2022-07-25
Verified
Wiesha and Daeron were the movers who helped me. They were incredibly quick about emptying to room and even went above and beyond to disassemble and reassemble some of my furniture. They brought their own tools, large blankets and plastic coverings to protect all of my things. All in all I think it took less than 3 hours. I would recommend their services to everyone who wants a stress free move!
Read more
Saadet Senturk
Saadet Senturk
2022-07-23
Verified
De verhuizing met Wiesha en Dairon ging echt top! Alles keurig ingepakt, gestapeld, verhuisd en naar boven gebracht. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Read more
Jolande Arno
Jolande Arno
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis weten wat ze moeten doen, werken efficiënt, netjes en zijn vriendelijk! Van harte aanbevolen!
Read more
A K
A K
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis zijn TOPPERS. Wat een fijne heren zijn dit. Sociaal, netjes, correct, beleefd en klantvriendelijk! De klus is snel en netjes geklaard. Heerlijk om je spullen door deze heren te laten verhuizen…Echt een aanrader.
Read more
Pauline Jongmans
Pauline Jongmans
2022-07-18
Verified
Super ervaring. Er moest een loodzware bank naar ons dakterras. Hij kon niet via de trap. Echt een onmogelijke situatie. Het lukte niet op een standaard manier, maar ze gaven niet op. Met een slimme oplossing en goed verpakken kwam de bank zonder schade boven. Ontzettend blij met dit bedrijf!
Read more
Morena van der duin
Morena van der duin
2022-07-16
Verified
De verhuizing was super geregeld! Alles ging heel soepel en snel.
Read more