#1 Particulier verhuisbedrijf

Professional Moving Company door heel Nederland

Professioneel Verhuisbedrijf staat garant voor een volledig stressvrije verhuizing. Wij kunnen uw inboedel inpakken, losmaken, verplaatsen, monteren en meenemen naar uw nieuwe woning.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Professional Private Moving Service

Professionele particuliere verhuisservice

Het vinden van een professionele particuliere verhuizing is moeilijk, maar als u op zoek bent naar de beste kwaliteit, kosten, waarde en service die u kunt krijgen, kies dan voor Professional Verhuisbedrijf!

Professional Verhuisbedrijf biedt een breed scala aan diensten. De verhuizing begint met een nauwkeurige planning van tevoren. Onze verhuiscoördinator komt bij u thuis voor een gratis enquete, waarbij alle details persoonlijk worden besproken. Het tijdig aanleveren van het benodigde verpakkingsmateriaal is gratis bij het boeken van uw verhuizing bij ons.

Op verzoek bieden wij een volledige of gedeeltelijke inpakservice, inclusief breekbare artikelen, serviesdozen en andere persoonlijke spullen. Onze teams en voertuigen voeren het transport uit vanaf uw locatie. Indien nodig hebben we een externe meubellift voor een hoog niveau geleverd en op uw bestemming afgeleverd.

Zo weet u precies wat u van ons krijgt en weten wij wat u van ons verwacht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele moeilijkheden.

0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Uitgebreide oplossingen voor verhuizingen van elke lengte en complexiteit

Ons verzekerde en erkende verhuisbedrijf biedt uitgebreide oplossingen voor verhuizingen van elke lengte en complexiteit. Het maakt niet uit of u slechts een paar kilometer verder of door het hele land verhuist, wij kunnen u daar veilig en efficiënt brengen, terwijl we werken aan de meest efficiënte verhuisstrategie die mogelijk is.

Uw wensen zijn het belangrijkste voor ons hier bij Professional Verhuisbedrijf. Wij nemen altijd de tijd om uw verhuisplannen en wensen hierover goed doordacht en uitgebreid te bespreken.

Comprehensive Solutions For Moving of Any Length and Complexity

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
Absolutely Stress Free Private Moving Service

Absoluut stressvrije particuliere verhuisservice

Verhuisservice bij Professional Verhuisbedrijf kan uw verhuizing precies laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld assisteren tijdens het proces en het is mogelijk om het gehele proces uit te besteden met behulp van onze verhuisservice.

Professional Verhuisbedrijf staat garant voor een volledig stressvrije verhuizing. Wij kunnen uw inboedel inpakken, losmaken, verplaatsen, monteren en meenemen naar uw nieuwe woning. Bovendien kunnen we internationaal verhuizen zonder van busje te wisselen of te verhuizen
ing teams.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
258 reviews on
Juliënne Beijer
Juliënne Beijer
2022-07-29
Verified
Tim en Majd waren top! Super goede professionele verhuizers die onze spullen en ook onze piano heel goed hebben verhuisd. Aanrader
Read more
floris feitz
floris feitz
2022-07-26
Verified
Taim en Hatum hebben ons geholpen met de verhuizing. Hardwerkende mannen, alles verliep perfect! Onwijs klantvriendelijk, alles verpakt en super snel.
Read more
Christelle Lubbe
Christelle Lubbe
2022-07-25
Verified
Wiesha and Daeron were the movers who helped me. They were incredibly quick about emptying to room and even went above and beyond to disassemble and reassemble some of my furniture. They brought their own tools, large blankets and plastic coverings to protect all of my things. All in all I think it took less than 3 hours. I would recommend their services to everyone who wants a stress free move!
Read more
Saadet Senturk
Saadet Senturk
2022-07-23
Verified
De verhuizing met Wiesha en Dairon ging echt top! Alles keurig ingepakt, gestapeld, verhuisd en naar boven gebracht. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Read more
Jolande Arno
Jolande Arno
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis weten wat ze moeten doen, werken efficiënt, netjes en zijn vriendelijk! Van harte aanbevolen!
Read more
A K
A K
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis zijn TOPPERS. Wat een fijne heren zijn dit. Sociaal, netjes, correct, beleefd en klantvriendelijk! De klus is snel en netjes geklaard. Heerlijk om je spullen door deze heren te laten verhuizen…Echt een aanrader.
Read more
Pauline Jongmans
Pauline Jongmans
2022-07-18
Verified
Super ervaring. Er moest een loodzware bank naar ons dakterras. Hij kon niet via de trap. Echt een onmogelijke situatie. Het lukte niet op een standaard manier, maar ze gaven niet op. Met een slimme oplossing en goed verpakken kwam de bank zonder schade boven. Ontzettend blij met dit bedrijf!
Read more
Morena van der duin
Morena van der duin
2022-07-16
Verified
De verhuizing was super geregeld! Alles ging heel soepel en snel.
Read more