#1 Pianoverhuisbedrijf

Piano Verhuisservice door heel Nederland

Bent u op zoek naar een betaalbare, veilige en betrouwbare pianoverhuisservice? Professional Moving Company staat voor u klaar.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie verplaatsen

Piano verhuizen is iets wat Professional Moving Company al jaren doet. We kunnen elk type piano verhuizen van de meest compacte console tot het grootste vleugelconcert.

Ervaren verhuizers bepalen de meest effectieve methode om uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie te verplaatsen. Zij kunnen de demontage van de piano aan.

Om te beschermen tegen eventuele schade, zal ons personeel de piano en de onderdelen afdekken in dekens die kunnen bewegen en specifieke apparatuur gebruiken om de veiligheid te garanderen.
0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Meest ervaren studentverhuizers in heel Nederland

Een piano weegt 150 tot 350 kilogram. Wat kunnen we doen om schade aan het instrument of schade aan uw woning bij het verplaatsen te voorkomen?

Dit kunnen we doen door vloerpads op de vloer te leggen. Het team van experts heeft jarenlange ervaring en heeft dit in specifieke materialen gestoken. Het verplaatsen van de vleugel is anders dan het verplaatsen van de normale piano. Het vereist speciale apparatuur om een ​​veilige en zekere verplaatsing te garanderen.

Ook als het instrument vanaf de bovenkant van de vloer moet bewegen, is dat voor ons geen probleem. We hebben liften en kranen die beschikbaar zijn.

ONTVANG VANDAAG EEN OFFERTE

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 

Uitrusting van topkwaliteit en bekwame professionele verhuizers

Als je een instrument zoals een piano bezit, heb je waarschijnlijk gekeken naar de beste manier om het instrument in huis te halen. In deze situatie dat er een buitenlift of andere voorziening nodig is om uw piano veilig te vervoeren, kan Professional Moving Company dit voor u regelen.

Uw piano wordt veilig verplaatst dankzij het gebruik van hoogwaardige apparatuur en bekwame professionals, maar om uw reis in alle rust te beginnen, het volume van uw meubels te berekenen, de gewenste verhuisdatum te selecteren en uw verhuizing te bevestigen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
274 reviews on
Jeremiah Ogbomo
Jeremiah Ogbomo
2022-12-21
Amazing service and quick.
Anneke de Vries
Anneke de Vries
2022-12-21
Great service!
Ruihan Zhang
Ruihan Zhang
2022-10-30
The service is good and the staffs are friendly. It saves me a lot time from moving!
Anne Murphy
Anne Murphy
2022-10-29
Taim and Alvez did a really great job – arrived right on time, were very efficient, job completed quickly.
Sophie Throsby
Sophie Throsby
2022-10-26
Taim and Alves were so lovely and accommodating! Would definitely recommend! Thank you guys!
Tristan Cozens
Tristan Cozens
2022-10-25
Moved house in Scheveningen with Elvis and Tim. They were fantastic: very efficient, took care of all the fragile items and were very friendly.
Joel Barendregt
Joel Barendregt
2022-10-21
Wat een geweldige verhuisclub. Wij zijn geholpen door Elvis en een Syrische/Nederlandse meneer. Ze werkten enorm hard en waren erg aardig
JEsse Faber
JEsse Faber
2022-10-17
Verhuizing is goed verlopen. Snel gewerkt en zorgvuldig met de spullen omgegaan. Ik zou ze de volgende keer weer bellen. Hatim & Taem, bedankt
1038Miriam
1038Miriam
2022-10-17
Super goede ervaring met Timo en Wiesha, heel erg vriendelijk, zorgvuldig en denken super goed mee! Super soepele verhuizing dankzij Timo en Wiesha!!