#1 Pianoverhuisbedrijf

Piano Verhuisservice door heel Nederland

Bent u op zoek naar een betaalbare, veilige en betrouwbare pianoverhuisservice? Professional Moving Company staat voor u klaar.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

Uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie verplaatsen

Piano verhuizen is iets wat Professional Moving Company al jaren doet. We kunnen elk type piano verhuizen van de meest compacte console tot het grootste vleugelconcert.

Ervaren verhuizers bepalen de meest effectieve methode om uw piano op een veilige manier naar zijn nieuwe locatie te verplaatsen. Zij kunnen de demontage van de piano aan.

Om te beschermen tegen eventuele schade, zal ons personeel de piano en de onderdelen afdekken in dekens die kunnen bewegen en specifieke apparatuur gebruiken om de veiligheid te garanderen.
0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Meest ervaren studentverhuizers in heel Nederland

Een piano weegt 150 tot 350 kilogram. Wat kunnen we doen om schade aan het instrument of schade aan uw woning bij het verplaatsen te voorkomen?

Dit kunnen we doen door vloerpads op de vloer te leggen. Het team van experts heeft jarenlange ervaring en heeft dit in specifieke materialen gestoken. Het verplaatsen van de vleugel is anders dan het verplaatsen van de normale piano. Het vereist speciale apparatuur om een ​​veilige en zekere verplaatsing te garanderen.

Ook als het instrument vanaf de bovenkant van de vloer moet bewegen, is dat voor ons geen probleem. We hebben liften en kranen die beschikbaar zijn.

ONTVANG VANDAAG EEN OFFERTE

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 

Uitrusting van topkwaliteit en bekwame professionele verhuizers

Als je een instrument zoals een piano bezit, heb je waarschijnlijk gekeken naar de beste manier om het instrument in huis te halen. In deze situatie dat er een buitenlift of andere voorziening nodig is om uw piano veilig te vervoeren, kan Professional Moving Company dit voor u regelen.

Uw piano wordt veilig verplaatst dankzij het gebruik van hoogwaardige apparatuur en bekwame professionals, maar om uw reis in alle rust te beginnen, het volume van uw meubels te berekenen, de gewenste verhuisdatum te selecteren en uw verhuizing te bevestigen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
258 reviews on
Juliënne Beijer
Juliënne Beijer
2022-07-29
Verified
Tim en Majd waren top! Super goede professionele verhuizers die onze spullen en ook onze piano heel goed hebben verhuisd. Aanrader
Read more
floris feitz
floris feitz
2022-07-26
Verified
Taim en Hatum hebben ons geholpen met de verhuizing. Hardwerkende mannen, alles verliep perfect! Onwijs klantvriendelijk, alles verpakt en super snel.
Read more
Christelle Lubbe
Christelle Lubbe
2022-07-25
Verified
Wiesha and Daeron were the movers who helped me. They were incredibly quick about emptying to room and even went above and beyond to disassemble and reassemble some of my furniture. They brought their own tools, large blankets and plastic coverings to protect all of my things. All in all I think it took less than 3 hours. I would recommend their services to everyone who wants a stress free move!
Read more
Saadet Senturk
Saadet Senturk
2022-07-23
Verified
De verhuizing met Wiesha en Dairon ging echt top! Alles keurig ingepakt, gestapeld, verhuisd en naar boven gebracht. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Read more
Jolande Arno
Jolande Arno
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis weten wat ze moeten doen, werken efficiënt, netjes en zijn vriendelijk! Van harte aanbevolen!
Read more
A K
A K
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis zijn TOPPERS. Wat een fijne heren zijn dit. Sociaal, netjes, correct, beleefd en klantvriendelijk! De klus is snel en netjes geklaard. Heerlijk om je spullen door deze heren te laten verhuizen…Echt een aanrader.
Read more
Pauline Jongmans
Pauline Jongmans
2022-07-18
Verified
Super ervaring. Er moest een loodzware bank naar ons dakterras. Hij kon niet via de trap. Echt een onmogelijke situatie. Het lukte niet op een standaard manier, maar ze gaven niet op. Met een slimme oplossing en goed verpakken kwam de bank zonder schade boven. Ontzettend blij met dit bedrijf!
Read more
Morena van der duin
Morena van der duin
2022-07-16
Verified
De verhuizing was super geregeld! Alles ging heel soepel en snel.
Read more