#1 Zakelijk verhuisbedrijf

Bedrijfsverhuisservice door heel Nederland

Als u uw bedrijf of bedrijf wilt verhuizen. Wij helpen u graag op een vlotte en gemakkelijke manier.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

We Will Execute Your Business Move Smoothly

We zullen uw bedrijf soepel uitvoeren

Wij zijn bij Professional Moving Company, wij bieden de meest gewilde zakelijke verhuisservice aan klanten door heel Nederland.

Het team van bedrijfsverhuizingen bij de Professional Moving Service-divisie bestaat uit een deskundig en creatief team van managers en supervisors die het project kunnen beheren, volgen en effectief communiceren.
Als u een project plant dat u van plan bent te ondernemen of als u gewoon hulp zoekt bij uw dagelijkse behoeften aan faciliteiten, bel ons dan vandaag nog voor een gratis gesprek met een van onze erkende verhuisexperts.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche, opgedaan door het managen van vele verhuisprojecten voor bedrijven.

0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage en demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Verhuizen binnen een bestaand gebouw of naar een andere plaats

Verhuizingen betekenen niet noodzakelijkerwijs verhuizen van de ene naar de andere locatie. Verhuizen binnen een gebouw is uiteraard mogelijk.

Bijvoorbeeld als u uw bedrijf wilt uitbreiden en u huurt een verdieping met meer ruimte. Professional Moving Company zorgt ervoor dat alles georganiseerd en veilig is. Het belang van precisie is natuurlijk voor: Professional Moving Company.

Zoals gezegd, kunt u er zeker van zijn dat u voor uw bedrijf naar een andere locatie verhuist. Wij zorgen er net als bij interne verhuizingen voor dat de werkplekken naar een andere locatie kunnen worden verplaatst.

Moving Within an Existing Building or To Another Place

Boek uw verhuizing direct online

Gebruik onze verhuistool om direct een & gratis verhuisofferte zonder enige verplichtingen. Als de offerte bij u past, kunt u deze meteen bevestigen, in een probleemloos proces

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
Moving Within an Existing Building or To Another Place

Planning, voorbereiding tot uitvoering

Planning: Op basis van onze bezoeken aan uw kantoor en uw suggesties stellen wij het plan voor uw verhuizing op. Na goedkeuring van het plan zullen wij u een prijsopgave doen toekomen. Als u akkoord gaat, gaan we naar de volgende fase.

Preparation: Wij gaan uw kantoor klaarmaken voor de verhuizing. In overeenstemming met de reikwijdte van de service die u nodig heeft, kan dit het verpakken, gedeeltelijk demonteren en elektrisch en loodgieterswerk omvatten.

Executie
: It is de fase van uw verhuizing en de belangrijkste fase van uw verhuisservice: spullen inladen en verhuizen naar het nieuwe kantoor, taken inrichten.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

Professional Moving Company
5.0
Gebaseerd op 284 beoordelingen
powered by Google
Dilum NavanjanaDilum Navanjana
12:05 23 Mar 23
Received very good service. They were on time to pick up. Didn’t need my help at all to move. They picked up everything by themselves. And delivered safely. Also from the quotations I got, they were the cheapest
Marco Dalle FratteMarco Dalle Fratte
10:50 16 Feb 23
Timo and Moh were very professional, quick and efficient! Had a good time as well 🙂
lefteris karagiorgislefteris karagiorgis
18:37 06 Jan 23
Very amazing guys! They loaded pretty fast i would say. Plus the carrying went really smooth and nothing was damaged! Really recommend.
Gabriel WagnerGabriel Wagner
17:09 30 Dec 22
On time and very fast, the mover (Jaldo) was super friendly and took good care of all items. Thanks!
emmanuelle simonetemmanuelle simonet
08:01 08 Jun 22
We did a moving from Amsterdam to France with Professional Moving Company that went very well. The movers were nice and professional. The upload was very fast wit the window lift. And the company was flexible with our demands.We were pleased with the service and we do recommend them!
js_loader