#1 montage/demontage service

Montage/Demontage Service door heel Nederland

Een van de moeilijkste onderdelen van elke verhuizing is montage/demontage. Ons team voert deze service met volledige veiligheid en zorg uit.

100% veilige levering

Organisch het holistische wereldbeeld van disruptieve innovatie laten groeien

Persoonlijke service

Direct contact met uw toegewijde relocation manager

Verzekerd verhuizen

Wij zijn gecertificeerd, volledig verzekerd en werken met de grootste zorg

We Can Disassemble/Assemble Anything You Own​

We kunnen alles wat u bezit demonteren/monteren!

Bij Professional Moving Company kunnen we alles wat u bezit demonteren/monteren. Het omvat alles, van boekenkasten tot bedframes en bureaus, evenals terrasmeubilair. Dit zorgt ervoor dat alles wat u bezit door deuren en in de vrachtwagen kan.

Het is niet nodig om dingen zelf te demonteren. We zorgen voor alle benodigde gereedschappen om items uit elkaar te halen. With onze inpakservice, wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt verwerkt zodat het niet beschadigd tijdens het transport
.

Er zijn Professional Moving Company beschikbaar om u te helpen bij uw verhuizing. Ze zijn bekwaam in verschillende methoden om u te helpen niet alleen grote meubels uit elkaar te halen, maar ook om de betrouwbare packing services you require.

0 +
Voltooide verhuizingen
0 +
Verhuisexperts
Zeer goede beoordeling

Waarom voor ons kiezen

Betrouwbare verzending

Laat uw assets probleemloos en op tijd leveren met ons eigen wagenpark van gespecialiseerde voertuigen.

Opslag en verpakking

Voel u veilig met uw goederen, betrouwbaar verpakt met de grootste zorg door ons personeel, veilig opgeslagen in door de verzekering goedgekeurde faciliteiten.

Montage & demontage

Laat uw meubels en apparaten veilig inpakken en vervoeren! Onze experts kunnen ze op elk moment demonteren en weer inbouwen.

24/7 ondersteuning

Houd uw transporten in de gaten door onze directe ondersteuningslijn op elk uur van de dag, elke dag van de week te bereiken.

Richt je nieuwe plek precies zo in als je wilt

Nadat we bij uw nieuwe woning zijn aangekomen, zal ons Professional Moving Company de leiding hebben over het nemen van alles. Vertel ons waar alles zich bevindt, zodat we er zeker van zijn dat het weer in elkaar wordt gezet in de ruimte waar het zal worden bewaard. Zo kunt u om uw nieuwe woning precies zo in te richten als u wilt voordat u vertrekt.

Als u iets bezit dat te groot is voor uw ruimte of het niet onmiddellijk nodig heeft, bieden wij zowel een oplossing voor de lange als de korte termijn voor opslag. Wij vinden de perfecte opbergoplossing voor u in de buurt van uw woonplaats. Het maakt het gemakkelijk voor u om alles wat u wenst te bewaren zonder het in uw ruimte te hoeven persen, waardoor het veel opbergruimte in beslag neemt.

Set-up Your New Place Exactly As You'd Like It

Book your move directly online

Use our moving tool to get an immediate & free moving estimate without any obligations. If the quote suits you, you can immediately confirm it, in a hassle-free process

Vul uw verhuisadres in

 

 
Bereken uw meubelvolume

 

 
Een afspraak maken

 

 
Verhuisofferte ontvangen (vrijblijvend)

 

 
Verhuizing onmiddellijk bevestigen

 

 
Schedule Your Furniture Assembly/Disassembly Today​

Plan uw meubelmontage/demontage vandaag nog

We zijn hier om u te helpen bij elke stap van het proces. Als u uw huis en kantoor verhuist, moet u geen zaken doen met een verhuisbedrijf. In plaats daarvan moet u ervoor zorgen dat alle meubels bij elke stap van het proces worden verzorgd.

We zijn hier om u te helpen bij het demonteren en monteren van alles in uw huis. Hiermee kunt u alles verplaatsen, ongeacht hoe groot het is. Als het ooit in de ruimte past, zullen we een manier vinden om het eruit te krijgen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze klantbeoordelingen. Ze zeggen dat we professioneel, snel, betrouwbaar zijn en ze een hoogwaardige verhuisservice hebben geboden!!

Onze klanttevredenheid is topprioriteit!

EXCELLENT
258 reviews on
Juliënne Beijer
Juliënne Beijer
2022-07-29
Verified
Tim en Majd waren top! Super goede professionele verhuizers die onze spullen en ook onze piano heel goed hebben verhuisd. Aanrader
Read more
floris feitz
floris feitz
2022-07-26
Verified
Taim en Hatum hebben ons geholpen met de verhuizing. Hardwerkende mannen, alles verliep perfect! Onwijs klantvriendelijk, alles verpakt en super snel.
Read more
Christelle Lubbe
Christelle Lubbe
2022-07-25
Verified
Wiesha and Daeron were the movers who helped me. They were incredibly quick about emptying to room and even went above and beyond to disassemble and reassemble some of my furniture. They brought their own tools, large blankets and plastic coverings to protect all of my things. All in all I think it took less than 3 hours. I would recommend their services to everyone who wants a stress free move!
Read more
Saadet Senturk
Saadet Senturk
2022-07-23
Verified
De verhuizing met Wiesha en Dairon ging echt top! Alles keurig ingepakt, gestapeld, verhuisd en naar boven gebracht. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Read more
Jolande Arno
Jolande Arno
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis weten wat ze moeten doen, werken efficiënt, netjes en zijn vriendelijk! Van harte aanbevolen!
Read more
A K
A K
2022-07-22
Verified
Tim en Elvis zijn TOPPERS. Wat een fijne heren zijn dit. Sociaal, netjes, correct, beleefd en klantvriendelijk! De klus is snel en netjes geklaard. Heerlijk om je spullen door deze heren te laten verhuizen…Echt een aanrader.
Read more
Pauline Jongmans
Pauline Jongmans
2022-07-18
Verified
Super ervaring. Er moest een loodzware bank naar ons dakterras. Hij kon niet via de trap. Echt een onmogelijke situatie. Het lukte niet op een standaard manier, maar ze gaven niet op. Met een slimme oplossing en goed verpakken kwam de bank zonder schade boven. Ontzettend blij met dit bedrijf!
Read more
Morena van der duin
Morena van der duin
2022-07-16
Verified
De verhuizing was super geregeld! Alles ging heel soepel en snel.
Read more