Geen onderdeel van een categorie

Hoe Pak Je Een Spiegel In Om Te Verhuizen?

Pack Mirror For Move

Een spiegel inpakken voor verhuizen is vaak een van de moeilijkste dingen om te verhuizen als je gaat verhuizen. Ze zijn zwaar, groot en uiterst delicaat. Weten hoe je een spiegel moet verplaatsen, is echter niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn eenvoudige stappen die u kunt volgen om uw spiegel te vervoeren en in te pakken.

Stap 1. Je spiegel voorbereiden

De eerste stap is om 2 stukken karton op maat te snijden en deze aan de voor- en achterkant van de spiegel te bevestigen. Daarna kun je de spiegel op een enorm stuk pakpapier plaatsen. Bedek de spiegel volledig met het pakpapier alsof de spiegel als cadeau was ingepakt. Wikkel het hele object in een veiligheidsdeken van noppenfolie. Zorg ervoor dat elke vierkante inch volledig bedekt is. Nadat je je spiegel naar wens hebt ingepakt, pak je het pakpapier en verfrommel je het om een ​​laag vulling op de bodem van de spiegeldoos aan te brengen. Schuif vervolgens de ingepakte spiegel voorzichtig in het frame en de lege ruimtes worden opgevuld met verfrommeld pakpapier. Zorg ervoor dat er geen spaties zijn die niet gevuld zijn, omdat dit ertoe kan leiden dat de spiegel beweegt tijdens het reizen en kan breken. Als je tevreden bent met de doos met het formaat van de doos, kun je hem opplakken. Til hem op en schud de doos voorzichtig om te controleren of er iets verschuift. In het geval dat dit het geval is, opent u de doos en voegt u opvulling toe.

Stap 2. Uw spiegel verplaatsen

Wanneer u uw spiegel inpakt om te worden verplaatst, kunt u het beste een veilige plaats kiezen om hem op te zetten. Veel verhuisexperts bevelen de keukentafel aan, omdat het eenvoudiger is om te verhuizen met een hoger oppervlak. Als je kinderen hebt en je je zorgen maakt dat de spiegel door een tafel wordt geraakt, kun je overwegen om hem naar een afgesloten kamer te verplaatsen, zoals de slaapkamer. Voordat je je spiegel inpakt, pak je wat schilderstape en breng je de grote “X” aan op het hele gezicht van je spiegel, vanuit de hoek. U kunt ook een omtrek van de voorkant van de spiegel maken. Tape die over de voorkant van uw spiegel wordt geplaatst, helpt om gebroken stukken op hun plaats te houden in het geval dat uw spiegel tijdens het reizen beschadigd raakt. Als je spiegel scherpe randen van 90 graden heeft, moet je wat karton nemen en hoekbeschermers maken om te voorkomen dat ze beschadigd raken.

Stap 3. Label de spiegel

Welke verpakkingsmethode je ook kiest om je spiegel in te pakken, zorg ervoor dat je de spiegel labelt. Het woord “FRAGILE” moet in grote letters aan beide uiteinden van je spiegel worden geschreven, om ervoor te zorgen dat het item extra focus krijgt.

Stap 4: Bescherm de hoeken

Als de spiegel in lijsten is geplaatst, hoeft u geen actie te ondernemen om de hoeken af ​​te schermen. Als de spiegel echter geen frames heeft, is het raadzaam om hoekbeschermers van karton of rubber te kopen bij een lijstenwinkel of een Professioneel verhuisbedrijf. U kunt een snede maken en deze vervolgens aan elkaar plakken om overeen te komen met de hoekhoeken van glas die 90 graden zijn.

Stap 5: Definieer een gebied om in te pakken

Voordat u begint te leren hoe u moet inpakken en transportspiegels, is uw eerste stap het instellen van een geschikte verpakkingsruimte. Zet een tafel neer die voldoende groot is, zoals die in uw woonkamer of eetkamer. Leg een zware deken (of meerdere kleinere) over de tafel als kussen voor het inpakken. Vervolgens kun je de stapel bruin, dik papier op tafel leggen. De plek die je hebt gemaakt, helpt het inpakken te versnellen en alles veilig te houden. Zodra je je spiegel tot zijn volledige lengte en tafel hebt ingepakt, kun je die plek gebruiken om andere breekbare huishoudelijke artikelen op te bergen, zoals grote schalen met fotolijsten, keukenborden, glazen en meer.

Stap 6: Laad de spiegel op de juiste manier

Leg uw spiegel niet op de grond terwijl u een vrachtwagen laadt. Plaats het in plaats daarvan tussen de dozen om het op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat de dozen niet dicht genoeg bij elkaar staan, zodat ze bij het verplaatsen de spiegel niet raken, waardoor ze kunnen breken.

Stap 5: Gebruik zowel piepschuim als kussenschuimplaten

Schuim is een zeer effectief materiaal om spiegels in te pakken. De voor- en achterkant van uw spiegel gebruiken 14-inch dikte piepschuim of kussenschuimplaten. Leg je op maat gesneden stukjes karton op het schuim en zet ze vast met verpakkingstape.

Stap 7: Plaats de spiegel in de verpakkingsdoos

van de spiegel Het is nu tijd om de beschermde spiegel in de doos voor het verpakken van spiegels te verplaatsen. Plaats de ingepakte spiegel in de doos met halve spiegels. Pas vervolgens de zijkanten aan om ervoor te zorgen dat ze goed op het frame van de spiegel passen. Voeg indien nodig opvulmateriaal toe zoals noppenfolie of licht opgevuld pakpapier om eventuele leemten op te vullen. Vervolgens kunt u slechts een of twee stukjes tape gebruiken om het eerste deel van de laatste bundel af te dichten. Gebruik geen verpakkingspinda’s als opvulling omdat ze kunnen bewegen en stukjes van het item kunnen blootleggen omdat ze kwetsbaar zijn. Pinda’s zijn geweldig om andere breekbare voorwerpen te beschermen, bijvoorbeeld bij het inpakken van een item zoals een te verplaatsen kroonluchter.

Plaats het tweede, met elkaar verbonden, in noppenfolie verpakte maar niet-getapete gedeelte vanaf de bovenkant. De twee stukken moeten in het midden worden samengevoegd en zorg er vervolgens voor dat de bovenste perfect past. Indien nodig kunt u er ook voor zorgen dat u opvulmateriaal toevoegt.

Conclusie

Verhuizen naar een andere locatie is altijd leuk, maar het probleem is wanneer je alles mee moet nemen, inclusief breekbare items zoals spiegels. Voordat je je spiegel inpakt, maak je gebruik van verpakkingstape en teken je de enorme “X” over de spiegel. Als je een fout maakt, kun je gemakkelijk de hele spiegel uit elkaar halen. Maar als u uw denkvermogen gebruikt en de spiegel zorgvuldig op een veilige manier verpakt voor transport en verzending, kunt u de spiegel probleemloos verzenden. Als je van plan bent om binnenkort naar een andere locatie te verhuizen of een online winkel te runnen die spiegels verkoopt, zal dit artikel je helpen beslissen over de meest efficiënte methode om een ​​enorme spiegel door de stad te vervoeren. Het kiezen van de juiste service om u te helpen bij het verhuizen van uw huishouden kan een taak lijken die uitdagender is dan andere.

Als u deze vragen van verhuisbedrijven hebt gelezen en graag professionele verhuizers zoekt om uw verhuizing gemakkelijker te maken. Is het tijd om te beginnen? Wij zijn een professional verhuisservice en kan u op het juiste spoor begeleiden. Vraag gratis online een verhuisofferte aan. Vragen hebben? Ook hiervoor zijn we hier. Dus we houden contact.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *