Verhuis Service

Hoe verhuis je een wasmachine en droger

Verplaats wasmachine en droger

Hoe verhuis je een wasmachine en droger

Ben je van plan om een wasmachine en droger mee te verhuizen op de dag dat je verhuist? We hopen dat je klaar bent om wat te tillen. Gezien het feit dat sommige drogers en wasmachines tot 90 kilo en meer wegen, raden wij ten zeerste aan deskundigen in te huren om de verhuizing en verwijdering in goede banen te leiden. Bovendien vereist de verhuizing van wasmachines en drogers meestal bepaalde veiligheidsmaatregelen (denk aan het afsluiten van gasleidingen). Daarom kan het voor de veiligheid de moeite waard zijn om een professional in te huren voor het verhuizen van een wasmachine en droger. Als het inhuren van verhuizers geen optie is, overweeg dan een paar vrienden in te huren om te helpen bij het dragen en verplaatsen van de lading. Voor meer informatie over het veilig verhuizen van een droger en wasmachine naar een nieuwe woning kun je onze suggesties en stapsgewijze instructies hieronder bekijken.

Hoe je je voorbereidt

Het verhuizen van grote objecten vereist planning. Zorg ervoor dat je over de juiste hulp, verhuismateriaal en apparatuur beschikt voordat je begint met verhuizen. Denk na over wat je nodig hebt.

Hulp vinden

Een goed georganiseerd team helpt alles vlot te laten verlopen. Je kunt een familielid, buurman of vriend vragen om vooraf op de hoogte te zijn. Zij moeten fit genoeg zijn om zware voorwerpen vast te houden. Zorg ervoor dat ze comfortabel schoeisel en geschikte kleding voor de omstandigheden dragen. Als je niet in staat bent om iemand te vinden, huurt dan werknemers in zoals die van Professional Moving Company om het werk voor je te doen.

Vind items die je nodig hebt

Dolly vrachtwagens die heavy-duty zijn, zijn essentieel voor een groot project als dit. Je kunt een dolly apparaat huren of kopen bij winkels zoals Lowe’s of Home Depot. Professionele verhuisbedrijven voor verhuiswagens zoals Budget of U-Haul bieden dolly’s apparaten en riemen voor het verplaatsen te huur.

Hoe de droger schoon te maken

De droger is veel gemakkelijker te wassen dan de wasmachine. Om de droger schoon te maken, verwijder je de pluizenbak. Gebruik een borstel om de vastzittende pluizen eruit te schrobben.

Hoe je een wasmachine schoon krijgt

Het schoonmaken van je wasmachine is heel eenvoudig en essentieel. Overweeg deze reiniging minstens één keer per maand uit te voeren. Als je een regelmatige gebruiker bent, of misschien een paar keer per jaar, moet je overwegen het te doen. Onderhoud betekent dat hij langer meegaat. Bovendien kun je zo stinkende geurtjes verwijderen die het gevolg zijn van een opeenhoping van zeep en wasverzachter. Bovendien zorgt het ervoor dat je een betere kwaliteit was krijgt.

Gebruik het juiste gereedschap en wees veilig

Waar je je apparaten ook voor gebruikt, zorg ervoor dat je het juiste gereedschap gebruikt. Het is belangrijk om deuren te beveiligen door ze met tape aan de zijkanten vast te zetten of het hele apparaat in een stretchfolie te wikkelen. Je kunt ook blisterverpakkingen gebruiken. Gebruik tangen met de juiste afmetingen, moersleutels en schroevendraaiers om beschadiging van bouten en schroeven te voorkomen. Je hebt ook verhuisbanden en een dolly nodig om het artikel veilig te verplaatsen en op te tillen. Bovendien moet je jezelf goed beschermen met rubberen of lederen handschoenen. Die zorgen ervoor dat je huid veilig is en helpen glibberige situaties bij het verhuizen te voorkomen.

Maak je wasmachine van binnen en buiten volledig schoon

De meest efficiënte methode om je apparaat te reinigen is door een schone was te draaien op de warmste stand. Vervang het gewone wasmiddel en poeder door een reinigingsmiddel zoals witte azijn of bleekmiddel. Dit garandeert een grondige reiniging. Sluit na afloop van de cyclus het luik en laat je machine minstens 24 uur aan de lucht drogen.

Zet de machine op een trolley

Nadat de bouten zijn vastgezet kun je de wasmachine verplaatsen. Het is een goed idee om de machine even af te vegen voordat je een beschermende verpakking aanbrengt. Als je professionele verhuizers gebruikt, hebben zij het juiste verpakkingsmateriaal. Zo niet, dan is noppenfolie voldoende. Als je van plan bent de wasmachine te verhuizen is het, zoals bij alle grote apparaten, ten zeerste aan te bevelen dat je deel uitmaakt van een team. Als je van plan bent te verhuizen zonder een professionele groep verhuizers, zorg dan voor een maatje of verhuishulp om je bij te staan in de loop van uw verhuizing. Zodra je klaar bent, begin met het verplaatsen van de muur. Zodra je genoeg ruimte hebt om dit te doen, kantel je de wasmachine langzaam naar achteren totdat je het karretje eronder kunt plaatsen. Als je klaar bent, zet je de machine vast voor extra veiligheid op weg naar je voertuig.

Hoe je een wasmachine leeg laat lopen voor verhuizing

Laat een wasbeurt met alleen water door je machine lopen om het opgehoopte wasmiddel te verwijderen. Laat de machine na deze spoelbeurt minimaal 24 uur drogen. Zoek de kleppen aan de achterkant van de wasmachine en sluit het water af. Nadat het water is afgesloten, kun je de slangen losmaken die het apparaat met de muur verbinden. Om het water in de wasmachine te verwijderen, moet je de machine een beetje kantelen en het resterende water in een emmer doen.

De wasmachine en droger verhuisklaar maken

Om te voorkomen dat de droger en de wasmachine tijdens het verhuisproces worden beschadigd, en om te voorkomen dat de deuren openen, is het raadzaam om verhuisdekens op de buitenkant van de droger en de wasmachine te leggen en de machine vervolgens in te pakken met plasticfolie. Breng tape aan op de folie om te voorkomen dat deze tijdens het proces verschuift. Dit zal ook helpen om eventuele kabels of leidingen op een veilige afstand en uit de weg te houden.

Conclusie

Als de droger en wasmachine gestapeld zijn en je moet ze verplaatsen, zijn er nog een aantal dingen waar je op moet letten. Verwijder eerst de watertoevoer en de elektriciteitsleidingen. Vervolgens kun je gebruik maken van een dolly om de droger te verplaatsen. Zorg ervoor dat je de deur van de droger vastzet, zodat deze niet opent tijdens het verplaatsen. Je kunt ook een dolly gebruiken om de wasmachine te verplaatsen. Zorg ervoor dat je de deur van de wasmachine vastzet, zodat het niet open kan gaan tijdens de verhuizing. Maak een back-up van de gegevens, verwijder batterijen en cartridges. Gebruik verpakkingsmateriaal en label de containers. Zo kan je het gemakkelijk verhuizen. Als je je zorgen maakt over hoe je je elektronische apparaten moet verpakken, zorg dan dat je met een ervaren professional in kantoorverhuizingen spreekt, zoals Professional Moving Company om je te helpen. Zij zullen je verdere suggesties en hulp kunnen geven.