Verhuisplanning

Hoe je je garage inpakt voor verhuizing

Hoe je je garage inpakt voor verhuizing

Hoe Je Je Garage Inpakt Voor Verhuizing

Het verhuizen van een garage kan een ontmoedigende taak zijn, omdat deze vaak wordt gebruikt om alle extra spullen op te slaan waar je al jaren niet meer naar hebt omgekeken. Alles inpakken kan overweldigend lijken als je eenmaal begonnen bent. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om je garage in te pakken om je garage efficiënt en logisch te verhuizen.

Inpaktips voor garages

Door het volgen van deze garage inpaktips kun je de rommel in je garage of opslagruimte organiseren, en vervolgens je garage in pakken om je bezittingen op een juiste manier te verplaatsen. Na het organiseren, zul je minder in te pakken hebben na het weggooien van alle dingen die je niet meer nodig hebt. Onze garage inpaktips tonen de meest effectieve manier om de rommel die is opgestapeld door de jaren heen te verwijderen.

Voordat je inpakt, opruimt en doneert

Voordat je begint met inpakken, moet u uw garage ontdoen van alles wat je niet nodig hebt of niet vaak gebruikt. De meest effectieve manier om je te ontdoen van ongewenste items is om een rommelmarktverkoop te houden, ze te doneren aan een lokaal goed doel of Goodwill-winkel, of ze gewoon op de stoep te zetten met een bordje “gratis”. Terwijl je je spullen uitzoekt, moet je een grote vuilnisbak en een pak stevige 170 liter vuilniszakken bij de hand houden, zodat je alles wat je niet kunt doneren of verkopen gemakkelijk kunt weggooien. Het in- en uitpakken van spullen die je niet meer gebruikt, is het laatste wat je wilt doen.

Zorg ervoor dat je je handgereedschap, elektrisch gereedschap en tuingereedschap bij je hebt.

Met deze inpaktips en de aanbevolen benodigdheden kun je ervoor zorgen dat je gereedschap correct wordt verpakt en verplaatst. Hoewel de meeste gereedschappen zijn gemaakt van zware materialen, moet je zeker zijn dat je ze correct verpakt en verplaatst.

Hoe je handgereedschap inpakt voor verhuizing

Het is het meest effectief om georganiseerd en opgeborgen gereedschap in een gereedschapskist te laten en de kist te verplaatsen zoals het is. Het is een goed idee om de lades en openingen van de gereedschapskist te vergrendelen, zodat ze niet open kunnen vallen terwijl ze op de vrachtwagen zijn. Wikkel een paar lagen om lades die geen slot hebben om alles gesloten te houden.

Hoe je elektrisch gereedschap inpakt voor verhuizing

Benzine moet uit elektrisch gereedschap worden afgetapt en op de juiste wijze worden afgevoerd. Gebruik voor het inpakken de dozen die bij het gereedschap zijn geleverd. Zo niet, dan volstaan kleine en middelgrote verhuisdozen. Demonteer waar mogelijk de onderdelen (batterijen, snoeren, enz.) zodat ze in de doos passen en geen onnodige schade veroorzaken. Gebruik verpakkingstape om de dozen goed gesloten te houden na het inpakken van je elektrisch gereedschap.

Hoe je tuingereedschap inpakt voor verhuizing

Tijdens de verhuizing moeten jij en de verhuizers scherp tuingereedschap zoals grasscharen, schoppen en metalen harken, inpakken. Tuingereedschap met lange stelen kan worden gebundeld met gevlochten nylon garen en vervolgens in een gewatteerde hoes worden gewikkeld voor extra bescherming.

Bescherm je apparatuur

Als je een koelkast of wasmachine en droger in je garage hebt, wikkel ze dan in een gewatteerd vel om ze te beschermen tegen deuken, krassen en andere beschadigingen tijdens de verhuizing. Gebruik daarna de wrap om de deken op zijn plaats te houden. Laat de vriezer volledig ontdooien en drogen voordat je hem inpakt.

Bezems en harken

De chauffeur kan schoppen, harken, bezems en dergelijke samenbundelen zonder ze in te pakken.

Tuinmeubilair

Maak de frames schoon en verwijder de kussens. Verpak de kussens in een grote doos of kast.

Paraplu

Zorg ervoor dat het tijdens het vervoer schoon en droog blijft door hem in papieren vulling of een plastic zak te wikkelen. Zware paraplubakken hoeven niet worden ingepakt in je garage voor verhuizing.

Grilltips voor de garage

Als je ongebruikte houtskool hebt, gooi die dan weg. De verhuiswagen kan de tank niet vervoeren. Het buitenmateriaal dat je nodig hebt: demonteer de schommels, tv-antennes en tuinhuisjes van je kinderen vóór de verhuisdag.

  • Doe kleine voorwerpen in een plastic zak of een oud koffieblik en label het.
  • Het is handig als de zakjes kunnen worden vastgemaakt aan de apparatuur waar ze bij horen.
  • Laat de benzine uit de grasmaaier lopen vóór de verhuisdag.

Plantenbakken en potten

Plantenbakken van keramiek of aardewerk moeten worden verpakt zoals elk breekbaar voorwerp – individueel verpakt en met beschermd. Als je van plan bent grote of ongebruikelijke plantenbakken te verhuizen, neem dan contact op met je verhuisbedrijf. Je moet voorwerpen in gescheurde of gebroken dozen opnieuw verpakken. Zolders en kruipruimtes bevatten vaak voorwerpen zoals oud speelgoed en seizoensgebonden decoraties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *