Verhuisplanning

Wat U Moet Weten Voordat U Naar Den Haag Verhuisd

Wetenswaardigheden Verhuizen Den Haag

Het is gelegen in het westelijke deel van Nederland en aan de grens van de Noordzee, Den Haag wordt vaak omschreven als de hoofdstad van justitie van de wereld vanwege de vele internationale rechtbanken die zich in Den Haag bevinden stad. Het is de hoofdstad van de regering van het land en de op twee na grootste stad van het land. Den Haag is ook een belangrijke VN-stad en is de thuisbasis van meer dan 150 internationale organisaties, naast tal van EU-organisaties, multinationale ondernemingen en ambassades, waardoor het een van Europa’s meest populaire bestemmingen is voor expats met een uitgesproken internationaal tintje.

Wonen in Den Haag

Den Haag, zullen sommigen misschien zeggen, maakt geen deel uit van de energie en kracht van de hoofdstad Amsterdam die iets verder van het oosten ligt. In plaats daarvan wordt het beschouwd als een prestigieuze, conservatieve en enigszins afgelegen stad. Maar dat betekent niet dat het een onaangename stad is om in te wonen. Het heeft veel groene open ruimte, prachtige historische bouwwerken en een prachtige kust, prachtige winkelstraten en een waanzinnig bruisend nachtleven. Er is iets voor alle levensstijlen, van adrenalineverslaafden die van kitesurfen houden tot gezinnen met kinderen die houden van picknicken en wandelen in het bos. Hoewel de stad de laatste jaren steeds meer ontwikkeld is en er steeds nieuwe moderne gebouwen verschijnen, is Den Haag nog steeds vrij klein en heeft het een betrouwbaar openbaar vervoersysteem. Het is ook zeer toegankelijk voor voetgangers. De accommodaties in de stad zijn gevarieerd en boordevol persoonlijkheid, en expats kunnen iets vinden dat past bij hun behoeften en budget.

Kosten van levensonderhoud in Den Haag

Hoewel de kosten van levensonderhoud in Den Haag redelijk betaalbaar zijn en aanzienlijk minder duur zijn dan Amsterdam en andere Europese hoofdsteden, blijven sommige kosten, zoals huur, opmerkelijk duur. Hoewel Den Haag door sommigen als prijzig wordt beschouwd, heeft het een uitstekende levenskwaliteit. Er zijn andere manieren voor expats om hun kosten van levensonderhoud te verlagen, bijvoorbeeld door ervoor te kiezen om door de stad te fietsen in plaats van het openbaar vervoer te nemen of te autorijden.

Beste Verhuisbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een betaalbare naar Den Haag verhuisd, dan bent u hier op de juiste plek. Professioneel verhuisbedrijf is uw beste keuze. Al meer dan 8 jaar helpen onze diensten veel tevreden klanten met verhuizen. Wij bieden professionaliteit en eerlijke prijzen. Of u nu een hoog of laag budget heeft of uw verhuizing, wij bieden diensten voor elk budget. Onze professionele verhuizers begeleiden maandelijks meer dan 150 mensen bij de verhuizing naar hun nieuwe woning. Wij begeleiden zowel particulieren als bedrijven tegen een redelijke vergoeding van, binnen of buiten Den Haag. Wilt u gebruik maken van de diensten van ons bedrijf voor verhuizen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via telefoon: +31 618225041. Wij helpen u verhuizen naar Den Haag!

Meest populaire wijken om te wonen in Den Haag

Centrum (wat ‘centrum’ betekent) is het centrum in het centrum van de stad. Het is de thuisbasis van alles, van winkels, cafés, ambassades, restaurants en cafés tot grote toeristische parken en attracties. Er is een verscheidenheid aan accommodaties beschikbaar, waaronder luxe villa’s, historische gebouwen en moderne huizen. De prijzen voor verhuur zijn duur en weerspiegelen de aantrekkingskracht van de locatie en de beschikbare ruimte is niet zo groot en parkeren is een probleem. De centrale wijk omvat een diversiteit aan buurten, zoals Chinatown, Schilderswijk, Hofkwartier en Noordeinde, Zeeheldenkwartier en Archipelbuurt.

Chinatown

Wandel langs een van de uitgebreide poorten in Chinese stijl en stap Chinatown binnen. Hoewel klein, is dit gebied een mix met Chinese, Japanse en Indonesische invloeden zoals acupunctuurklinieken en voedingswinkels tot restaurants met authentieke Aziatische gerechten.

Schilderswijk

Expats die van kunst en geschiedenis houden zullen blij zijn met de Schilderswijk waarin de straten zijn vernoemd naar bekende kunstenaars en schilders.Schilderswijk is ideaal voor expats die op zoek zijn naar een ideale locatie waar ze de bruisende internationale levensstijl kunnen ervaren en gemakkelijk naar de bekende openlucht De Haagse Markt kunnen gaan om verse lokale producten te kopen.

Hofkwartier en Noordeinde

Om te genieten van een heerlijke mix van modern en oud en modern, bieden het Hofkwartier samen met de gebieden Noordeinde zowel eigentijdse winkelervaringen als historische schatten. Paleis Noordeinde, bijvoorbeeld, is een van de drie paleizen van de Nederlandse koninklijke familie die een must is voor toeristen. Bezoekers uit het buitenland kunnen ook hun voordeel doen met windowshoppen en de exclusieve winkels en stijlvolle boetieks langs de Hoogstraat verkennen.

Kinderen en gezinnen in Den Haag

Gezinnen die in het buitenland wonen, hoeven zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van hun onderwijs, aangezien de stad de thuisbasis is van een verscheidenheid aan internationaal georiënteerde topscholen en -colleges. Bovendien zullen gezinnen genieten van de entertainmentopties zoals fantastische winkelstraten, musea, restaurants en andere plaatsen om te bezoeken.

Klimaat in Den Haag

Het klimaat van de stad is, net als de rest van Nederland, mild vanwege de ligging aan de kust. Dit betekent dat de winters in de zomer warmer zijn dan die in de steden in het binnenland, en de zomers zonnig en warm. Den Haag, hoewel niet de meest gewilde expatbestemming van Nederland, trekt nu steeds meer gezinnen aan vanwege de gemoedelijke levensstijl, internationale topscholen en een weelde aan groen. Buitenlanders zullen waarschijnlijk langer blijven dan aanvankelijk werd gedacht.

Belastingen

U moet de gemeentebelasting (stadsbelasting) betalen, samen met belastingen op water. Hoewel het een beetje verwarrend is, is het noodzakelijk om een ​​account bij een aanbieder te vinden voor uw vers water, evenals een vergoeding om uw vuil water te laten verwijderen. Voor de levering van zoet water is Dunea momenteel de belangrijkste leverancier van schoon water en de verantwoordelijken voor het vuile water zullen per post worden bezorgd. (Dit zijn drie verschillende rekeningen die je per post krijgt toegestuurd.) Voor twee personen moet je ongeveer vijfhonderd euro per jaar betalen.

Zorgverzekering

De zorgverzekering in Nederland kost tussen de 105 en 130 euro per maand, afhankelijk van de zorgverzekering die je hebt en het aantal aanvullende diensten dat je besluit op te nemen. Zo kunt u tegen een kleine meerprijs ook een tandartsverzekering afsluiten. Het wordt aanbevolen om een ​​aanvullende verzekering aan te schaffen waarmee u elk ziekenhuis kunt bezoeken, niet alleen bepaalde ziekenhuizen. Dit is belangrijk als u ernstig gewond bent, omdat u dan dezelfde arts kunt raadplegen in hetzelfde ziekenhuis waar u bent opgenomen.

Energie/Elektriciteit

U moet uw energiedienst selecteren. Groenbedrijven, zoals Vandebron en Greenchoice, laten je toe de energiebronnen te selecteren die je wilt gebruiken. De meeste appartementen in Den Haag zijn niet voorzien van airconditioning, wat je in de zomer geld kan besparen, maar wel een risico kan vormen voor muggenbeten. Verwarmingskosten kunnen tijdens de wintermaanden duur zijn, vooral als u in een ouder huis woont met ramen met enkel glas. Het kan je veel kosten, maar het kan tussen de veertig en 80 euro per maand kosten, afhankelijk van de hoeveelheid stroom die we verbruiken.

Conclusie

Denkt u aan verhuizen naar Den Haag of Nederland? Wonen in Den Haag is om verschillende redenen de beste keuze voor jou, maar vooral vanwege de lage kosten van levensonderhoud, de centrale geografische ligging en de internationale gemeenschap. Om uw verhuizing van of naar Den Haag te maken, kunt u bij ons kiezen uit een verscheidenheid aan verhuisservices, wat u ook zoekt: residentiële, langeafstandsverhuizers om naar een andere regio te verhuizen of  Professioneel Verhuisbedrijf is voor u oplossing stoppen. klaar om te beginnen? Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf en kunnen u op de goede weg helpen. Vraag een gratis online verhuisofferte aan. Vragen hebben? We zijn hier ook om je daarbij te helpen, dus laten we contact maken. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *