Verhuisplanning

Belangrijke Taken Die U Moet Doen Na Uw Verhuizing Nieuwe Huis Bent

Belangrijke Taken Die U Moet Doen Na Uw Verhuizing Nieuwe Huis Bent

Gefeliciteerd met je verhuizing! Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Het is meer dan alleen uitpakken en inrichten van je nieuwe huis. Naast verhuizen heb je nog veel meer taken. Hier zijn enkele belangrijke taken die u moet doen na uw verhuizing nieuwe huis bent.

Belangrijke Taken Die U Moet Doen Na Uw Verhuizing Nieuwe Huis Bent

Bekijk uw dozen en meubels

U kunt een snelle controle uitvoeren om er zeker van te zijn dat al uw bezittingen intact en veilig zijn. Hoewel de meeste verhuizers bekwaam zijn en uitstekend werk leveren, is niemand perfect.

Sluit uw koelkast en apparaten

aan Uw verhuizers zullen dit niet voor u doen, dus zorg ervoor dat u uw grote apparaten aansluit en instelt. U kunt iemand inhuren om u te helpen of te leren hoe het moet.

Verander uw sloten

U moet uw sloten onmiddellijk vervangen. Het is een van de belangrijkste taken die u moet doen na een verhuizing. Je weet nooit wie de sleutel van je huis nog heeft. Om uw gezin te beschermen tegen mogelijke indringers, moet u ervoor zorgen dat de sloten zo snel mogelijk worden vervangen. Dit is een van de beste tips voor thuis veiligheid nadat u naar een nieuw huis bent verhuisd.

Maak je nieuwe huis schoon

In plaats van je in je dagelijkse routine te nestelen, besteed je een paar weekenden aan het opruimen van je huis om eventuele resten te verwijderen die door vorige huurders zijn achtergelaten. Dit is een uitgebreide lijst met dingen die u moet doen in uw nieuwe huis nadat u bent verhuisd.

Organiseer

uw spullen Voordat u begint met het inpakken van uw spullen, is het een goed idee om ze te ordenen. Je zult uiteindelijk items verplaatsen en ze meerdere keren hanteren.

Uw nutsvoorzieningen instellen

Zorg ervoor dat uw water-, elektriciteits- en gasleidingen, kabel en internet zijn aangesloten als dat niet het geval is. Je zult merken dat je koude douches neemt of boeken leest als je dat niet doet! 

Kom meer te weten over uw huis

U zou uw buren moeten kunnen vertellen over de nieuwe plaats waar u naartoe gaat. Dit zijn enkele dingen die u met uw gezin kunt delen. Iedereen moet de locatie en werking van de meterkast, gas- en waterkranen en sprinklerinstallaties kennen. Leer iedereen over evacuatieroutes, wat te doen bij een aardbeving, brand of andere noodsituatie.

Laat uw huisdieren vertrouwd raken met de nieuwe omgeving

Maak een wandeling met uw hond om uw nieuwe huis te leren kennen. Laat ze het gebied verkennen en genieten van al zijn functies. Om ze aan de nieuwe omgeving te laten wennen, kun je ze elke dag een paar keer mee uit wandelen nemen. Houd je kat een tijdje binnen en laat hem dan uit wandelen.

Boodschappen

doen Als je boodschappen gaat doen, zorg er dan voor dat je een lijst maakt met alle items die je nog een keer nodig hebt. Je zult nieuwe kruiden en specerijen moeten kopen, omdat je waarschijnlijk de oude hebt weggegooid. Hier is een lijst met items die je moet kopen voor de eerste week in je keuken.

Alles georganiseerd en uitgepakt Dit

is het moment om je spullen uit te pakken. Je moet jezelf minstens twee weken de tijd geven om alles uit te pakken. Je kunt niet zien of er iets ontbreekt of dat het in een doos zit die je niet herkent.

Recycle verpakkingsmaterialen

Gooi uw kartonnen dozen niet zomaar in de vuilnisbak of in de prullenbak. Je kunt het allemaal stapelen en vervolgens verkopen. Het is het beste om het aan iemand anders te geven om het meteen opnieuw te gebruiken.

Vind

nieuwe zorgaanbieders Het is belangrijk om een ​​nieuwe zorgaanbieder te vinden die uw verzekering accepteert als u bent verhuisd. U moet dit zo snel mogelijk doen, aangezien verhuizen tijdrovend kan zijn en u mogelijk geen manier hebt om indien nodig naar een arts te gaan.

Versier en organiseer je huis

Laten we naar het leuke gedeelte gaan! Laten we beginnen met het inrichten en organiseren van uw huis, zodat het functioneert en er precies zo uitziet als u wilt. Waarschijnlijk heb je oog voor decoratie en weet je van welk type meubel je houdt. Misschien heb je wat hulp nodig om te beslissen welke meubels en kunstwerken je voor je huis wilt hebben.

Installeer een Home Security System

Check om er zeker van te zijn dat er een beveiligingssysteem in huis voordat u naar een nieuw huis verhuisd. Mogelijk moet u het systeem alleen overdragen aan de nieuwe eigenaren. U kunt overwegen iemand in te huren om uw huis te komen beoordelen en u te informeren over het beste huisbeveiligingssysteem voor u.

Uw adres wijzigen

Het is een van de belangrijkste taken die u moet doen na een verhuizing. Voor deze plaatsen moet u uw adres bijwerken:

 • U kunt het postkantoor vragen om uw post maximaal een jaar door te sturen.
 • Uw bank
 • Uw creditcardmaatschappij
 • Diverse financiële instellingen
 • De water-, gas- en elektriciteitsmaatschappijen
 • Uw internet-/kabelaanbieder
 • Diensten voor tijdschriften en kranten
 • U maakt regelmatig gebruik van bedrijven.
 • Scholen voor uw kinderen
 • Uw artsen
 • Uw vrienden
 • Verzekeringsmaatschappijen

Verken uw buurt

Dit is geweldig om samen met uw gezin te doen. Je kunt een paar keer per week eropuit om de omgeving te verkennen. Je kunt thuis zitten en rondkijken, maar dit is een kans om naar buiten te gaan en met je gezin op ontdekkingstocht te gaan.

Ontmoet je buren

Veel mensen kennen hun buren niet vanwege de behoefte aan televisie, internet en videogames. Als u uw buren kent en het gevoel opbouwt dat u deel uitmaakt van een gemeenschap, kunt u een gevoel en identiteit creëren die in uw omgeving wordt gedeeld.

Organiseer een Housewarming Party

Het is spannend om naar een nieuwe plek te verhuizen en het is een goede reden om een ​​feestje te geven. Een housewarming party is om verschillende redenen essentieel. Het zal u aanmoedigen om sneller dan normaal te wennen aan uw nieuwe huis, doordat u veel sneller kunt uitpakken en doen. U kunt uw buren ook leren kennen door ze uit te nodigen om samen te eten en te socializen. Uw andere familie en vrienden worden op de hoogte gebracht van uw nieuwe adres door hen uitnodigingen voor uw feest te sturen. Een housewarmingparty is een geweldige manier om je nieuwe huis binnen te komen en het eerste hoofdstuk te openen.

Vertel je

vrienden over je verhuizing Het lijkt misschien achterhaald om tegenwoordig je familie en vrienden te informeren over je verhuizing. Het is belangrijk om iedereen op de hoogte te houden van waar je bent. Nodig ze uit voor je housewarming party.

Registreer uw kinderen op school

Dit is een cruciale stap als u kinderen heeft. Het inschrijven van uw kinderen voor een nieuwe school vergt enige planning. Om uw kinderen in te schrijven voor een nieuwe school, moet u over alle benodigde documenten beschikken. Deze documenten omvatten geboorteakten, bewijzen van ingezetenschap, vaccinatieboekjes en contactformulieren voor noodgevallen. Je hebt transcripties van de vorige school nodig als ze van school gaan.

Vind de beste routes naar school en werk

Breng wat tijd door in het nieuwe gebied om de mensen en plaatsen te leren kennen die u dagelijks zult gebruiken. Als u wilt weten hoe lang uw woon-werkverkeer duurt, rijdt u naar uw werk, naar de school van uw kinderen en naar andere plaatsen. Het is niet iets dat iemand elke dag wil doen.

Conclusie

Dit zijn enkele belangrijke taken die u moet doen na uw verhuizing nieuwe huis bent. Algehele proces van verhuizen is te moeilijk, maar Professioneel Verhuisbedrijf kan u flink helpen bij uw verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *