Verhuisplanning

Tips Om U Te Helpen Verhuizen Met Je Kinderen

Dingen om te overwegen bij het selecteren van verhuizers

Het is een groot probleem om te verhuizen. Verhuizen is een groot probleem, ongeacht uw leeftijd. Helaas missen veel kinderen deze laatste vaardigheid. Verhuizen met je kinderen hoeft echter niet stressvol te zijn. Het is mogelijk om geduldig en begripvol te zijn met uw kinderen terwijl ze navigeren door wat hun eerste zet zou kunnen zijn. Als je het goed aanpakt, kan verhuizen met je kinderen je gezin dichterbij brengen.

Wij zijn een familiebedrijf en we geven om het succes van gezinnen die verhuizen. Daarom hebben we deze lijst mettips om u te helpen verhuizen met je kinderen.

Maak Tijd Vrij Om Vragen Te Beantwoorden De

kans is groot dat uw kind enkele vragen zal hebben als u hem over de verhuizing vertelt. Negeer ze niet. Praat met uw kinderen over de verhuizing. Door hen vragen te stellen, wordt de overgang gemakkelijker.

Zelfs als uw kinderen niet veel vragen hebben, is het een goed idee om enkele dingen te bedenken die u hen over uw nieuwe huis kunt vertellen. Laat ze weten of er een leuke speeltuin bij hun school is of een park in de buurt. Kinderen willen weten dat, ook al is de wereld misschien anders dan ze zich hadden voorgesteld, dit niet betekent dat er dingen moeten veranderen. Je kunt ze helpen in te zien dat ze hun thuis ervaringen niet verliezen, maar dat ze de nieuwe ervaringen krijgen die een nieuwe plek biedt. Dit zal hen helpen om zich aan het idee aan te passen en hen enthousiast te maken voor verhuizen.

Help Ze Zich Betrokken Te Voelen

Jonge kinderen zijn misschien niet de meest behulpzame, maar ze helpen graag anderen. U kunt tijd besparen en uw kind het gevoel geven deel uit te maken van het proces door ze kleine taken te geven, zoals het inpakken van hun speelgoed of het schoonmaken van hun kamers. Betrek uw kinderen door hen te vragen een rugzak in te pakken met hun favoriete speelgoed en bezittingen. Dit geeft uw kinderen het gevoel dat ze de baas zijn over hun meest waardevolle bezittingen, zelfs als het overweldigend kan zijn. Deze hands-on benadering leert kinderen over het bewegingsproces en houdt ze erin geïnteresseerd.

Houd Uw Kinderen Op De Hoogte

Het lijkt misschien verleidelijk om uw kinderen bij het proces te betrekken als u een jong gezin bent dat met kinderen verhuist. Dit zou een vergissing zijn. Kinderen zijn slimmer en intuïtiever dan veel mensen denken. Kinderen kunnen geschokt en gekwetst zijn als ze niet op de hoogte worden gebracht van een verhuizing. Breng hen zo snel mogelijk op de hoogte van de verhuizing.

Kinderen begrijpen misschien niet altijd waarom een ​​verhuizing plaatsvindt en zijn misschien van streek of verdrietig dat het gebeurt. Het is een goed idee om uw kinderen ruim van tevoren op de hoogte te stellen van aanstaande verhuizingen. Hierdoor kunnen ze plannen wat ze willen voordat ze naar een nieuw gebied verhuizen. Ook als u net binnen de stad gaat verhuizen, is het belangrijk uw kinderen te informeren over de verhuizing.

Schema Fun Time

We weten allemaal dat kinderen vermaak nodig hebben. Verhuizen kan stressvol zijn voor kinderen. Om ze te helpen ontspannen, kun je speeldata of familie-uitjes plannen. Als u gaat verhuizen, is dit een geweldige manier voor uw kinderen om afscheid te nemen van hun vrienden. Je zult misschien versteld staan ​​van de schoonheid van een plek waar je nog nooit bent geweest. U bent misschien het laatste familielid dat dat gebied bezoekt. Leuke uitstapjes kunnen u helpen de verhuizing te vergeten en de angst van uw kind te kalmeren dat het nooit meer zo leuk zal zijn.

Blijf Zo Opzettelijk Mogelijk In Uw Routines

Consistentie is beter voor kinderen. U kunt uw huis comfortabeler en gemakkelijker maken door uw inpak- en verplaatsingskosten volgens het schema van uw kind te plannen. Kinderen zullen een verandering in routine als een nieuwe norm beschouwen als deze vaker voorkomt dan ze gewend zijn. Kinderen leren dat het veranderen van de normen die ze altijd al hebben gekend, niet noodzakelijkerwijs een verandering in hun leven is.

Huur Een Oppas In, Of Laat Familieleden Op Uw Kinderen Letten

Hoewel we aanraden dat kinderen helpen bij het proces voorafgaand aan de verhuizing en helpen op de verhuisdag, is het geen goed idee om ze bij de daadwerkelijke verhuizing te betrekken. Overweeg om iemand overdag op uw kinderen te laten passen als ze jong zijn. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen afsluiting krijgen, moet u ze voldoende tijd geven om afscheid te nemen.

Conclusie

Professioneel Verhuisbedrijf kan u helpen als u kinderen heeft die met u mee verhuizen. Vertrouw op onze professionele verhuis ploegen en verhuis experts. Professioneel Verhuisbedrijf is er om u te helpen met elke verhuis uitdaging. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons familiebedrijf uw gezin tot een succes kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *