Verhuis Service

Gids Voor U Voordat U Verhuizen Naar Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam

Amsterdam biedt een meer vredige, veilige en gezinsvriendelijke levensstijl dan je denkt. Dit geldt vooral in gebieden ver van toeristische trekpleisters. Hoewel wonen in Amsterdam goedkoper is dan in andere Europese hoofdsteden, kun je verwachten dat je veel meer betaalt voor de basisbehoeften. Hier is een gids en belangrijke dingen om in gedachten te houden voordat je Verhuizen naar Amsterdam.

Basiskosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Amsterdam zijn zeer betaalbaar, zeker als je kijkt naar het gemiddelde inkomen. De maandelijkse kosten van levensonderhoud voor een alleenstaande bedragen ongeveer 1000 dollar, zonder huur. Basisvoorzieningen zoals water, elektriciteit en afval kosten ongeveer 200 dollar voor een appartement van 85 m2.

Huisvesting is een beetje duur

Huizenprijzen zijn vaak duurder dan de basiskosten voor levensonderhoud, vooral als je uit het buitenland komt. Een groot deel van de woningmarkt in de stad biedt namelijk sociale woningen aan voor bewoners, die niet toegankelijk zijn voor expats. Het is moeilijk om gemeubileerde appartementen te vinden in de stad. Degenen die beschikbaar zijn, worden vaak meteen opgepikt.

De prijzen stijgen in de Nederlandse hoofdstad, een zeer populaire buurt om te wonen. Een appartement met één slaapkamer huurt voor ongeveer 1.700 dollar per maand. Een appartement met drie slaapkamers kost zo’n 2.000 dollar tot 3.000 dollar per maand. Voor wie een appartement midden in de stad wil kopen, moet je rond de 8.500 per vierkante meter budget hebben.

Zorg in Nederland

Waar u ook woont, een particuliere verzekering is voor iedereen verplicht. U kunt in Nederland geen zorg krijgen als u geen zorgverzekering heeft. De staat biedt geen zorg voor chronische ziekten.

De overheid regelt een standaard verzekeringspakket. Het regelt ook zijn componenten om ervoor te zorgen dat alle providers dezelfde dekking bieden. De meeste medicijnen, ziekenhuiszorg, huisartsenzorg en tandheelkundige zorg tot 18 jaar worden vergoed. Logopedie en beperkte fysiotherapie zijn beschikbaar voor mensen die stoppen met roken.

Een standaard ziektekostenverzekering kost ongeveer 110-165 USD (100 tot 150 EUR) per maand. U moet echter een bepaald bedrag betalen om de initiële kosten te dekken voordat uw gekozen verzekering uw zorg gaat betalen.

Nederlands leren voordat u naar Amsterdam

verhuist Hoewel het niet nodig is om Nederlands te leren, kan het een voordeel zijn als u op zoek bent naar werk. Het is een zeer internationale stad en bijna iedereen spreekt Engels. Het kennen van de taal zal echter een voordeel zijn op de lange termijn. U kunt nieuwe mensen ontmoeten en uw sociale leven verbeteren. Het zal ook gewaardeerd worden door de lokale bevolking. U kunt ook naar het lokale nieuws kijken door de taalbarrière te slechten.

Waar te wonen in Amsterdam

De stad begon als een vissersgemeenschap in de 13e eeuw. Het is uitgegroeid tot een levendig knooppunt voor toerisme, dat vele culturen heeft gehost. Het is een heerlijke plek om te wonen vanwege de tolerante cultuur, interessante geschiedenis, mooie huizen en vriendelijke bewoners. Elk deel van de stad heeft zijn eigen charme en karakter. Er zijn veel cafés, restaurants en winkels in de stad.

Je moet alle belangrijke gebieden in Amsterdam kennen voordat je er naartoe verhuist Amsterdam en kies een woning voor uw toekomst.

  • Centrum (Centrum)
  • Noord (Noord).
  • West
  • Nieuw-West (Nieuw West)
  • Westpoort (Westelijke Haven).
  • Zuid (Zuid)
  • Zuidoost, (Zuidoost).
  • Oost (Oost)

 

De stad omringen

Er zijn veel manieren om door de stad te reizen, aangezien het een internationaal vervoersknooppunt van hoge kwaliteit is. Je kunt de stad bereiken via elk van de negen stations per trein, vliegtuig of boot. Het is aan de persoon om te beslissen of ze zich over zee of door de lucht willen verplaatsen.

U kunt de tram, bus of metro nemen om de hoofdstad te bereiken. Een enkeltje voor plaatselijk vervoer kost je ongeveer 3 dollar, terwijl een maandkaart ongeveer 100 dollar kost. Bent u een bus-/tramreiziger, dan kunt u bij de conducteur of chauffeur een kaartje voor één uur kopen. Dagkaarten dienen vooraf te worden gekocht. Deze tickets kunnen vanaf het eerste gebruik in alle openbaarvervoernetwerken worden gebruikt. Dit betekent dat u binnen de gestelde tijd zo vaak kunt reizen als u wilt.

Is het leven in Amsterdam veilig?

De Nederlandse hoofdstad wordt consequent gerangschikt onder de veiligste steden ter wereld. Het stond op de vierde plaats in de Economist’s Safe Cities Index 2021 en 2020, evenals de veiligste wereldstad. Het stond in 2017 op de zesde plaats en in 2015 op de vijfde.

Het Cultureel Epicentrum

De Nederlandse hoofdstad staat bekend om zijn geweldige attracties, cultuur, geschiedenis en eten. Het is ook de thuisbasis van een bruisend nachtleven. Veel wereldberoemde musea zijn gevestigd in de Nederlandse hoofdstad, zoals het Rijksmuseum en de Van Gogh Musea, de Stedelijke Musea en het Rembrandthuis.

Het Rijksmuseum herbergt een collectie van internationaal befaamde nationale schatten, waaronder Rembrandts beroemde De Nachtwacht. Museum Het Rembrandthuis heeft ook een museum met de beroemde Nederlandse kunstenaar.

Het Van Gogh Museum is ook een ander geweldig museum in de omgeving. Hier kunt u de beroemde impressionistische werken bekijken en de evolutie van de kunstenaar door de jaren heen volgen. Het Stedelijk Museum is het grootste Nederlandse museum voor hedendaagse en moderne kunst.

Met uw huisdier verhuizen naar Amsterdam

Als u met uw hond verhuist, moet u uw huisdier binnen twee weken aanmelden bij het gemeentehuis. Gaat u met een kat verhuizen, dan geldt hetzelfde. Een dierenarts moet een gezondheidscertificaat ondertekenen als u van plan bent een huisdier mee te nemen, zoals een vis, knaagdier, knaagdier, slang, reptiel, amfibie of ander dier.

Krijg Social

Meet mensen waar je maar kunt. Dit kan je ervaring in een nieuwe stad maken of breken. Je kunt hier meer lezen over vrienden maken. Maar sta in het algemeen open voor gesprekken met mensen die je ontmoet. Het kan zijn dat je niet met iedereen kunt opschieten. Probeer vriendschappen niet in stand te houden alleen maar omdat je vrienden nodig hebt. Je moet je ook goed voelen over de relaties die je opbouwt!

Conclusie

Het is een spannend avontuur om naar Amsterdam te verhuizen. Het maakt niet uit of je van plan bent hier maar een paar jaar te blijven of je hele leven hier op te bouwen. je kunt naar Amsterdam verhuizen en beginnen te genieten van alles wat het te bieden heeft. Geniet van heerlijke lokale gerechten, geweldige architectuur, geweldige scholen en vriendelijke mensen. Nadat je al het papierwerk hebt geregeld verhuizen naar Amsterdam, zorg ervoor dat u alleen de Professioneel verhuisbedrijf en ontvang direct een gratis bewegende schattingzonder enige verplichtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *